Termék Szűrő
Kereső
Boltok listája
Elérhetőség
Árak
Anyag
Utoljára megtekintett
Sajnos még nem tekintettél meg terméket.

Bőr ülőgarnitúra választék

Rendezés / Oldalszám: Mennyiség oldalanként:

Bőr ülőgarnitúra választék

A bőr, mint anyag, egy népszerű, tartós anyag és a legelső, melyet az ember testének burkolására vagy kényelmének elősegítésére használt. Az állatok leölés után nem csak húsukat ették meg, de rájöttek, hogy a bőr lenyúzásával, kiváló holmikat kapnak, melyek védik őket a környezeti hatásoktól és finom puha, kényelmes almot jelentenek a kemény talajon. A bőr felhasználása nem ment ki a „divatból”, manapság is számos dolog készül belőle. Sokféle állat bőre alkalmas használati tárgyak készítésére, sőt egy rövid ideig még emberi bőrből is készítettek könyvborítást. Manapság ruhák, cipők, ékszerek és különböző dolgok burkolata, mint például a bőr ülőgarnitúra kárpitozása. Gondoljunk csak bele, testünket is bőr fedi, védi, tartja melegen. Milyen sok környezeti hatást képes kibírni ez a kezeletlen, vékony anyag! Milyen csodálatosan rugalmas és jó tapintású!

            Az építészet már a kezdetek óta különböző ötletekkel dolgozik. A belső terek alapterülete, alaprajza, kialakítása nem szorul konkrét határok közé, így számtalan nappalihoz kell megfelelő ülőgarnitúrát gyártani. A Bútordiszkont bőr ülőgarnitúra választék terén szinte minden megoldáshoz nyújt olyan ülő alkalmatosságot, mely pompásan beleillik a környezetbe, vagy merészebbek esetében teljesen elütve ad stílusos kontrasztot. A bőr ülőgarnitúra választék kisebb, nagyobb, „L” alakú, „U” alakú sarokgarnitúrákból vagy különálló összeállításokból áll, melyek különböző szín és formavilágban állnak a kedves vásárló rendelkezésére. A garnitúrák között számos különbség vehető észre funkcionális szempontból is. Vannak olyan garnitúráink, melyek elég nagyon ahhoz, hogy ágyfunkció nélkül is alkalmasak legyenek egy vendég elszállásolására, de a kisebb, nem oly nagy ülőfelülettel rendelkező bőr garnitúrák némelyike alapból beépített vendégággyal van ellátva, vagy lehetőséget biztosítunk annak beépítésére. A háttámlák kialakítása is eltérő lehet, vannak magasabb vagy alacsonyabb támlák, melyek különböző kényelmi elvárásoknak felelnek meg. Számos bőr ülőgarnitúránk állítható támlával vagy relax funkcióval is rendelkezik, melyek az otthoni, meghitt és kényelmes pihenés segítik elő, hogy mindez ne luxus, hanem természetes lehetőség legyen. A valódi bőr és a bőrrel kombinált típusok egyaránt népszerű darabok. A bőr ülőgarnitúra választék nem csak olyan darabokat tartalmaz, melyekkel otthonunkat varázsolhatjuk szebbé, hanem számos olyan ülő alkalmatosságot is, melyeket irodákban, várótermekben, intézmények auláiban is el lehet helyezni. Ilyen célra például kimondottan alkalmas a kínálatunkban megtalálható, fekete bőr „7127”-es sarokkanapé, mely közepes nagyságú, „L” alakú, letisztult, szögletes formavilágú. Egy ilyen fekete bőr kanapé jól mutat irodában, komolyságot és tekintélyt sugároz.

            A bőr felület tisztítása semmivel nem nehezebb, mint egy textil kanapét tisztítani. A bútorok bőr bevonata nagyon jól kiképzett anyag, sérülékenysége viszont nem egyforma. Általában nem különösebben kényes holmik, de folyamatos tisztítást igényelnek, ahogy tulajdonképpen más kárpitozás is. Vannak külön erre a célra kapható szerek, de az általános tisztítás sem tesz bennük kárt, ha nem komoly vegyszerekkel kívánjuk újra tisztává varázsolni ülőgarnitúránkat.

A nagyméretű nappalik sok lehetőséget nyújtanak a berendezésre. A kanapékat nem csak a fal mellett, de akár a helyiség kellős közepén is el lehet helyezni. Az erre alkalmas kanapékat, térben is elhelyezhető ülőgarnitúrának nevezik. Ezek oldalsó és hátsó része ugyanolyan kárpitozású, mint az első részek, így minden oldalról megfelelő látványt nyújtanak. A nagyméretű „U” alakú bőr ülőgarnitúra választék is nagy, ezek között is megtalálhatók a komolyabb darabok és a vagányabbak is. Egy világos, nagy alapterületű, nagy belmagasságú nappaliban például a két véglet igen jól mutat. A nagyméretű, ám alacsony támlával ellátott, szögletes formavilággal rendelkező, síkrugós ülőgarnitúra egy szabad életfelfogású stílust mutat, míg egy klasszikusabb, íves vonalvezetésű, vastagabb, magasabb darab a monumentalitás másik oldalát képviseli. Míg az előbbihez a letisztult, geometrikus formák passzolnak, addig az utóbbihoz a faragott korlátok, díszes fogantyúk, erőteljesebb bútordarabok illenek.

            A bőr ülőgarnitúra választék folyamatosan változik és bővül. Miért válasszon bőrt? A bőr a legtartósabb anyagok egyike, mellyel berendezési tárgyakat húznak be. A bőr sosem megy ki a divatból, mindig értéke van annak a cipőnek, kabátnak, övnek, táskának és ülő alkalmatosságnak, ami bőrből készült. Igényes, színében sokféle, tisztítása, folyamatos karbantartás mellett semmivel nem nehezebb, mint más anyagok estében. A bőr érték, minőség és stílus egyben. Míg régebben inkább csak a természetes barna, fekete, bézs, szürke árnyalatok voltak jelen, addig mára a színskála teljes repertoárját meg lehet találni bőrben is. Üzleteinkben és webshopunkban szintén változatos színvilágú bőr ülőgarnitúra választék várja kedves vevőinket.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek