Termék Szűrő
Kereső
Boltok listája
Elérhetőség
Árak
Utoljára megtekintett
Sajnos még nem tekintettél meg terméket.

Nem találod a megfelelő méretet vagy nem tetszik a kárpit? Semmi gond! Engedd szabadon a lakberendező énedet! index
Határozd meg Te, hogy mekkora legyen! Döntsd el Te, hogy milyen anyagból és színben készüljön! Mondd meg Te, hogy milyen funkciókkal rendelkezzen! Az itt található bútorokat hazai gyártók készítik a Te igényeid és német minőségi
elvárások alapján. Ha nem szeretnél többet kompromisszumot kötni, akkor nincs más dolgod, mint kiválasztani a legszimpatikusabb alapot és elmondani nekünk az igényeidet.

Egyedileg gyártatható bútorainkat megtalálod a XI., XIII., XVIII. kerületi üzleteinkben Budapesten és a Kecskeméten.

 

 

Egyedi méretben gyártott bútor választék

Rendezés / Oldalszám: Mennyiség oldalanként:

Egyedi bútor választék

            Az egyedi bútordarabok mindig különlegessé varázsolják az adott helyiség hangulatát. A jól kiválasztott berendezési tárgyak stílusról árulkodnak, mondanak valamit tulajdonosuk személyiségéről. Az egyediség már kultusszá fejlődött, az önkifejezés sem csupán a művészek kiváltsága. Napjainkban az emberek nagy részét elérték ezek a kultuszok, a lehetőségek és nagyjából mindenki igyekszik is élni velük. Az öltözködésben indult, majd szépen megjelent a lakberendezésben is.

            Az egyedi bútor választék olyan darabokat tartalmaz, melyekkel nem csak a szokásos vagy a divatos hangulatot, belső látványvilágot lehet megadni, hanem kifejezhetnek valamit. Az egyedi bútorok között számos olyan akad, ami egy egyszerű nappalit is teljesen már megvilágításba helyez. A régi vagy jellegtelen bútorok közé beállítva kiemelhet azok stílusából valamit, amit eddig észre sem vettünk. Az is elképzelhető, hogy aktuális bútoraink között egyedüli meghatározó lesz az új, különlegesebb darab, így a helyiség súlypontját ezzel könnyen megadhatjuk.

            Az egyediség mindenben jelen van, a természet nem „gyárt” két egyformát semmiből. A bútorok sem lehetnek egyformák, ám egy-egy centiméternyi eltérés vagy egy árnyalatnyi sötétebbség nem fog senkinek feltűnni két, azonos bútordarab között. Ezért az ember által készített dolgokon látványosabb újragondolásokra van szükség, hogy a sorból kilógónak hassanak. Egy-egy ötlet megvalósítása nem könnyű, hiszen meg kell felelni az alapvető funkcionális elvárásoknak és az anyag adta lehetőségeknek, valamint arra is törekedni kell, hogy az egyedinek szánt bútordarab még abba a kategóriába tartozzon, ami tetszést arat az emberek legalább egy kisebb csoportjánál.

            Az egyedi bútor választék tartalmaz kanapékat, székeket, asztalokat, szekrényeket, szinte mindent, ami a ház vagy lakás berendezéséhez kellhet. Megtalálhatók közöttük az eltérő, de egymással jól rímelő darabok, melyek egyszerre akár több mindent is elmondanak tulajdonosukról. A különböző stílusoknak megfelelő bútordarabokat jól lehet kombinálni a stíluson belüli más darabokkal, de semleges vagy teljesen elütő bútorokkal, kárpitokkal, falmegoldásokkal is, hiszen a kontraszt éppen olyan harmóniát tud megteremteni, mint az azonosság. Természetesen ehhez jól kell megteremteni azt a kontrasztot. Ebben segítség a hatalmas egyedi bútor választék, amiben széles skálán mozog a stílus, a forma a színek.

            Ne süppedjük tehát az általánosságban elfogadott berendezéseink közé. A világ folyamatosan változik, teli van színekkel, teli van különlegességekkel. Ez a különlegesség elérhető saját lakásunkon belül is, ahol akár csak egy helyiséget vagy annak egy pontját varázsoljuk egyedivé, már több inspirációt, jókedvet meríthetünk belőle. A változatosság, az egyediség olyan, mint fellélegezni. Saját magunk kifejezése bármiben megoldható. Nem csak művészeti alkotások készítésével, öltözködéssel, de a lakhelyünk berendezésével is. Vendégeinket biztosan leveszi a lábáról egy-egy egyedi bútordarab, mely ízlésről, akár merészségről vagy éppen bohókás jókedvről árulkodik. Az egyediség mindig figyelemfelkeltő és érdekes. A lakásunkba belépve megpillantani az egyéniségünknek megfelelő vagy éppen meglepő, de éppen ezért tetsző darabot, kellemes érzést kelt, így az otthon melege még édesebb lesz.

            Nem csak saját magunk számára, de gyermekeinknek is fontos, hogy inspirációt merítsenek, felfigyeljenek a számtalan lehetőségre, amit a világ kínál. Ennek elősegítésére is alkalmas eszköz lehet egy egyedi bútordarab, amit nap, mint nap látva tudni fogják, a szék vagy a szekrény is egy felület, amire alkotni lehet, egy lehetőség, amiben ki lehet bontakozni, mint minden másban is. Az egyediség feltölt, és új távlatokat nyit.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek