Termék Szűrő
Kereső
Boltok listája
Elérhetőség
Árak
Anyag
Utoljára megtekintett
Sajnos még nem tekintettél meg terméket.

Hálószobai választék

Rendezés / Oldalszám: Mennyiség oldalanként:

Hálószobai választék

 

A hálószobák berendezése… ahány ház, annyi szokás alapon sokféle elemekből tevődik össze. Vannak, aki csupán ágyat és éjjeli szekrényt igényelnek hálószobájukba, vannak, akik a hálóban tárolják ruháikat, így a gardróbot is ott helyezik el. Vannak, akik ágyból szeretnek televíziót nézni, ezért tv-szekrényre is szükségük van a hálószobában. Számos kombináció létezik, melyet az aktuális lehetőségek éppen annyira meghatároznak, mint az igények vagy luxusigények. Egy egyszobás kis lakásban nem lehet külön hálószobát kialakítani, ezért szekrény gyanánt egy olyan akasztós, ruhás, vitrines és polccal, tv-szekrénnyel ellátott szekrénysor jöhet szóba, ami a nappali és a háló berendezésének igényeit egyszerre kielégíti. Egy nagy házban, ahol több szobát is ki lehet alakítani, már lehetőség van a tevékenységek különválasztására a helyiségek terén is. Ilyenkor a hálószobába általában ágy, éjjeli szekrény, gardrób és esetleg komód kerül. Sokszor előfordul, hogy egy kisebb kanapé és tv-állvány is bekerül.

A hálószoba berendezései annak fényében is változnak, ahogy életkorunk halad előre. A gyermekszobák divatos berendezése manapság vált egyre népszerűbbé. A sok mesehős közül minden gyerek ki tudja választani a kedvenceit, melyek különböző berendezési tárgyakon is visszaköszönnek. Ilyenek például az Alpha bútoráruház gyermekmintás gardróbjai, melyek között hetven különböző, vidám ajtóminta örvendezteti meg a kicsiket. Ha egységes képet szeretnénk kialakítani, akkor a választékban megtalálható az elemes bútorcsaládnak nevezett típus is, mely több részből áll. Az egész hálószoba bútorzatot kitevő bútorcsalád ágykeretből (esetenként egész ágyból), ruhás és polcos szekrényből, íróasztalból, komódból áll, melyhez sokszor tartozik még éjjeli szekrény is. A kombináció változó. A bútorcsalád egy altípusa a tanulósor, mely kicsi gyerekektől kezdve a gimnazista, sőt egyetemista korúaknak is megfelelő lehet, hiszen tartalmas íróasztal részt, ruhatárolásra alkalmas szekrényrészt, polcokat, könyvespolcot és még sok mást is, melyek szintén az aktuális kombináció részét képezik. Ágy gyanánt a kicsiknek adott a rácsos kiságy, ám később olyan fotelágyakat, vagy ággyá alakítható kanapékat is betehetünk szobájukba, melyek napközben ülőfelületként összecsukva helyet biztosítanak a kényelmes játékra és a padlón teret engednek a kibontakozásra. A kisebb méretű heverők szintén jó megoldást nyújtanak gyermekszobákba. A fiataloknak igénye van saját térre, saját televízióra, számítógépre, így már a tv-szekrény is bekerül a szobájukba. A párok számára nagyobb ágyra van szükség, így a franciaágyak jönnek szóba, melyek a 160x200-as mérettől a 200x200-ig elérhetők. Az ezeknél szélesebb ágyak már a speciális kategóriába tartoznak. A felnőtt hálószobákba nincs kimondottan szükség íróasztalra, kivéve, ha valaki dolgozószoba gyanánt is ezt a helyiséget akarja használni. Helyette viszont a komódok, éjjeli szekrények kerülnek be, melyekben a kisebb ruhadarabokat tárolni lehet. A gardróbszekrények között is széles a választék. Vannak kisebb és egészen nagy darabok is. Tolóajtók, klasszikus ajtós, polcos, akasztós, vegyes kivitel, melyekre magasító is vásárolható, hogy még több pakolófelülettel legyünk ellátva. A vendégszobák kialakításánál is érdemes odafigyelni az alapvető igényekre. Egy vendégnek nem biztos, hogy szüksége van nagyméretű gardróbra, de egy komódra könnyen lehet, hogy igen. A vendégszobákban egy fotelágy vagy kanapéágy elegendő lehet, mellé egy komód és éjjeli szekrény. Ha sokszor és huzamosabb időre látunk vendégül barátokat, családtagokat, érdemes lakájosabbá tenni a szobát, ahol elszállásoljuk őket.

A hálószoba berendezésénél éppen olyan fontos az esztétikum, mint a funkcionalitás. Egy számunkra tetszetős elemekből összeállított hálószoba bútorzat kellemesebbé teszi a közérzetet, ezáltal jobb alvást biztosít. A hálószobai választék lehetőséget biztosít különböző funkciók, igények, stílusok megtalálására, arra is számos lehetőség van, hogy az adott bútordarabot kicsit más formában rendeljünk meg. Mondjuk a kiválasztott ágytípust inkább nagyobb méretben szeretnénk, a gardróbot pedig több fiókkal vagy éppen dupla akasztóval.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek