Termék Szűrő
Kereső
Boltok listája
Elérhetőség
Árak
Anyag
Utoljára megtekintett
Sajnos még nem tekintettél meg terméket.

Kárpitozott bútor választék

Rendezés / Oldalszám: Mennyiség oldalanként:

Kárpitozott bútor választék

A bútoraink leginkább kényelmünket hivatottak szolgálni az alapvető funkciók ellátása mellett, de ugyanakkor az esztétikai igényünk kielégítése is fontos szempont a ház berendezésénél. A bútoraink jelentős részét hosszú távra vásároljuk, így fontos, hogy olyan darab kerüljön a háza, mely megfelel az ízlésünknek, sőt, akár az aktuális divatnak is.

A kárpitozott bútorok széles választéka lehetővé teszi, hogy olyan felületű, színű, hangulatú bútordarabot válasszunk, melyet sokáig csodálhatunk mi magunk és a vendégeinket is leveszi a lábáról. A kárpitozás általános anyaga a valódi bőr, ami legtöbbször marhabőr, a textilbőr, a szövet és a zsákszövet. Ritkább esetben lehet találkozni a hasított bőr vagy akár a régi korokban jellemző bársony borítással is. Megfigyelhető, hogy a különböző stílusok és a kárpitozás anyaga, színe között szoros összefüggés van. Ha nagyon klasszikus, puha, zömök kanapét keresünk, általában a bőr bevonatú bútorok között érdemes szétnézni. Ugyanakkor a bőr kárpitozás jellemzi a modern vagányabb, letisztult stílust is, melyben az egyszerű formák, a szögletes sarkok jellemzők. Az extravagáns és a tőle legtávolabb álló, egyszerű, kedves stílus nagy divatkárpitozása a kombinált bevonat, ami a legtöbb esetben a textilbőr és szövet párosát takarja. Vannak érdekesebb megoldások is, mint például az alcantar szövet vagy a rattan/fa és textil kombináció, melyekkel szintén ki lehet emelni a nappalit vagy adott esetben irodát, hálószobát.

A kárpitozott bútorok az ülőalkalmatosságok és fekvőhelyek különböző fajtáit takarják, ám extrémebb megoldások is léteznek, mint például bőr bevonatú dohányzóasztal vagy éppenséggel éjjeliszekrény. A fotelek, kanapék, puffok kárpitozás nélkül nehezen elképzelhetőek, hiszen az alap vázon, mely lehet fa vagy fém, de akár műanyag is, még számos réteg kerül elhelyezésre. Matrac, rugós vagy habszivacs kerül a vázra, melyet el kell takarni, a bútort és látványát egységesíteni kell, ahogy testünknek is megvan a maga burka. Erre való a kárpitozás, no meg a kellő esztétikai hatás elérésére. A kárpitozás anyagán kívül a szín is fontos szempont. Sőt, talán fontosabb, hiszen egy megfelelő színű bútordarab lehet bármilyen anyagból, nem fog rossz összhatást kelteni, de egy rosszul megválasztott szín, a helyiséghez legmegfelelőbb anyagból kiválasztva is diszharmonikus vagy akár nevetséges látványt nyújthat. Minden bútortípusnak, minden kárpitozásnak megvan a maga stílusa, helye. Éppen ezért az Alpha bútor számos esetben kínálja fel a kárpitozás megválasztásának lehetőségét. Így ha egy bútor formája megtetszik és funkciói maradéktalanul azt szolgálják, amire az adott vásárlónak szüksége van, nem lehet akadály a rossz anyag vagy szín, amivel borítottuk. Választhat másik kárpitozást, amivel tökéletesen passzíthatja a lakás többi bútordarabjához, a fal színéhez a saját ízlésvilágához a kanapéját vagy székeket, esetleg az ágyat.

A kárpitozott bútorok között már számos típusú ágy is megjelent. A hagyományos heverők, franciaágyak mellett a bőrrel vagy textilbőrrel bevont ágykeretek is elérhetőek, melyek sok esetben különleges, extrém vagy modern formavilággal örvendeztetik meg a változatosság, az újítások kedvelőit. A konyhai, vagy étkezőbútorok esetében is számos kárpitozott megoldással lehet találkozni. A bőr, textilbőr bevonatú, általában minimalista stílusú, letisztult vonalvezetésű székek, bárszékek elegáns hatást keltenek.

Válasszunk az ízlésvilágunknak megfelelő, minden igényünket kielégítő és számunkra könnyedén tisztítható darabokat, hogy hosszú távon élvezhessük előnyeiket és kápráztathassuk el vendégeinket a csodás lakásunk berendezéseivel!

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek