Termék Szűrő
Kereső
Boltok listája
Elérhetőség
Árak
Anyag
Utoljára megtekintett
Sajnos még nem tekintettél meg terméket.

Kiegészítő bútor választék

Rendezés / Oldalszám: Mennyiség oldalanként:

Kiegészítő bútor választék

            A lakás berendezését nem csupán az alapdarabok adhatják, hanem számos kiegészítő bútor is szükséges vagy éppen jól mutat. A kiegészítő bútor választék magában foglal foteleket, sofa típusú darabokat, asztalkákat, dohányzóasztalt, székeket, bárszéket, ülőkéket, puffokat, előszobafalat, cipőtárolót, virágtartót, polcos elemeket, komódot, éjjeli szekrényt és még sorolhatnánk. Számos gyermekbútor és kerti bútor is a kiegészítő bútorok családjába tartozik.

            Ha kevés az ülőhely vagy valami extrára vágyunk, a kanapénk, ülőgarnitúránk mellé választhatunk egy hozzáillő fotelt vagy olyat, ami teljesen elüt tőle. Számos extravagáns, színes darabot kínálunk, melyekkel vidámságot vihet lakása összhangjába. A nagyméretű, big fotelnek nevezett ülő vagy épp fekvőalkalmatosságok tökéletes megoldást kínálnak annak, aki egy tv-zéshez vagy olvasáshoz kényelmes bútordarabot szeretne beújítani a már meglévő garnitúra mellé. Ezek kapható általános színekben, de például színes pöttyös kárpitozással is. Egy ilyen darab a gyermekszoba ékessége is lehet, ahol kényelmesen lehet elolvasni a kötelező olvasmányt vagy megtanulni a feladott verset. Közkedvelt luxusdarab a relax fotel, mely lábtartós, állítható, kiemelten kényelmes darab, némelyik számos extra funkcióval is rendelkezik. A délutáni pihenés elengedhetetlen részét képezheti, hiszen beleülve ki sem akar majd szállni belőle.

            Az étkező látképét feldobhatjuk új székekkel, melyek darabra vásárolva is elérhetőek. Itt is érvényes a szabály. Vagy legyen stílusban és színben teljesen a környezethez passzoló vagy üssön el a lehető legnagyobb mértékben. Ha sötét az összkép csodásan világosíthatunk rajta fehér vagy valami színes szék beszerzésével.

            Az előszobai bútorok is a kiegészítő bútorok közé tartoznak. Számos típusa van az előszobafalnak. Vannak az egyszerű, kabát és kalaptartós megoldások, de a kombinált típusok is megtalálhatók kínálatunkban. Ezek általában pici komóddal, billenős cipőtárolóval vagy kisebb szekrénykével együtt kaphatók. A cipőtárolók külön is megvásárolhatók. Ezek nagy része a billenős fajta, mely helytakarékos, jól néz ki és mindemellett tökéletesen alkalmas a rendszerezésre, így cipőink biztonságos tárolására is. A billenős cipőtartók számtalan méretben, színben állnak rendelkezésre. Kisebb adag cipő tárolására elegendő a kétbillenős darab, de egy család vagy egy cipőkedvelő előszobájából nem hiányozhat a magas, akár öt vagy hat billenővel ellátott szekrényke sem, amiben tizenkettő vagy akár huszonnégy pár cipellőt is kényelmesen és rendszerezetten lehet tárolni.

            Az éjjeliszekrények és komódok is kaphatók kiegészítőként. Sokféle fából, sokféle színben és kivitelben készülnek, hogy a már meglévő berendezésekhez illő darabot megtalálhassuk. Az éjjeliszekrények lehetnek egyszerű, polcos darabok, de kis, zárható szekrénykével ellátottak is. Pakolófelületül lehet fa vagy üveg, de a fém plusz üveg kombináció sem elképzelhetetlen. A komódok több méretben, változó fiókmennyiséggel készülnek.

            A Tv elhelyezésére alkalmas tv állványok számtalan típusa megtalálható a kínálatban. Vannak egyszerű, csak tv tárolására alkalmasak, de a kombinált típusok is szép számmal megtalálhatók. A modern tv állványok nagy része tartalmaz egyéb elektromos berendezések elhelyezésére alkalmas fakkokat, polcokat. A nappali kényemét puffok, kis ülőkék is növelhetik. Ezek is többféle kárpitozással kaphatók, vannak bőr, textil, zsákvászon, textilbőr ülőkék, lábtartók, de kis tömör fa ülőkét is találhat kínálatunkban, ami hiába kemény, mégis kényelmes darab. Az ilyesmit asztalkának is lehet használni.

            Sok apróság képezi még a kiegészítő bútor választék részét. Ilyenek például a mini asztalok vagy különböző kivitelű és nagyságú virágtartók, de díszpárnák is. A színes vagy állatmintás díszpárna egyszerű, apró darab, de feldobhatja egy kanapé, fotel hangulatát.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek