Termék Szűrő
Kereső
Boltok listája
Elérhetőség
Árak
Utoljára megtekintett
Sajnos még nem tekintettél meg terméket.

Konyhabútor és étkező garnitúra választék

Rendezés / Oldalszám: Mennyiség oldalanként:

Konyhabútor és étkező választék

 

Az Alpha bútor konyhabútor és étkező választéka a klasszikus megoldások kedvelőinek és a modern letisztult formákat előnyben részesítőknek is tartogat megfelelő darabokat. A konyhabútor az egyik alapvető berendezési tartozék, enélkül a főzés, az edények tárolása nagy bonyodalmakat okozna. A mosogatásról nem is beszélve. A konyhabútorok a kisebb típusoktól, az egészen nagy, sarokberendezésekig, számos méretben előfordulnak. A kisebb konyhák számára praktikus megoldást jelentenek a kompakt darabok, amik pompásan ellátják funkciójukat, ugyanakkor helytakarékosak és sok esetben világosak. A szín azért fontos, mert a világos színek tágítják, a sötétek összenyomják a teret. A nagy konyhával rendelkezők számára a hosszú vagy épp „L” alakú konyhabútor tökéletes választás. Szép és igényes kivitelezéssel gyártott bútoraink nem csupán funkciót látnak el, de a lakás hangulatáért, esztétikai minőségéért is felelősek. Szerencsére számos kivitelben, számos anyagból és színvilágból lehet választani.

Vannak komplett szekrények, amik tartalmaznak mosogatótálcát is, ám általában a kiegészítőket külön kell megvásárolni, de helyük kiépített. A konyhabútor kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen készülékeket szeretnénk a későbbiekben beépíteni, így nem érhet meglepetés, ha éppen túl kicsi vagy túl nagy a hely. Bár a kialakítások sok esetben állíthatók, mégis egyszerűbb egymáshoz passzoló dolgokat válogatni. A konyha mérete határozza meg leginkább a választható bútorokat, így érdemes pontosan ismerni a hely nagyságát, ahová betehetjük a leendő szekrényeket.

Konyhabútor az is, ami csupán alsó részekből tevődik össze, de általában falra szerelhető pakolós részek, polcok is a szekrény részét képezik. Itt is érdemes ügyelni arra, hogy a túl erőteljes felső részek összenyomhatják a teret. Számos tároló funkció ismert, ezek közül is már előre érdemes kigondolni, hogy melyikre van szükségünk. A konyhabútorok egy része itt ott kérésre módosítható, így lehet fiókot vagy plusz belső, külső polcot kérni.

            A konyhabútor választék darabjai laminált faforgácslapból készültek, mely egy tartós, de kellő vékonyságú anyag ahhoz, hogy szép bútorokat eredményezzen. A faforgácslapot vákuumfólia vagy legtöbb esetben élfólia, ABS élfólia zárja, így védjük a sérülésektől és tesszük könnyen tisztíthatóvá. A díszítést sok esetben díszítőmarással oldjuk meg, így valódi fa hatást kelt. Az egységesség kedvéért minden esetben süllyesztett fejű forgácslap-csavar tartja össze a bútorokat, háttámlájukat tűzéssel fixáljuk. Az extrákkal rendelhető bútoroknál a mosogató kiválasztása, a csaptelep, a fogantyúk, LED világítás és egyéb apróságok, például evőeszköztartó is kérhető.

            A konyhabútor mellé érdemes választani az étkezőt, hogy harmóniában legyenek egymással. Ezek kiválasztásánál is elsődleges szempont a hely mérete. Étkező szettek kaphatók akár kettő székes megoldással is, de általában az asztal plusz négy szék a legkisebb elérhető típus. Akinek van megfelelő méretű konyhapultja, válogathat a bárszékeink közül. Étkező szettek elérhetők hat vagy nyolcszemélyes kivitelben is, sőt székeket is lehetőség van külön vásárolni. Ha a hely engedi érdemes a nagyobb méretű, többszemélyes darabok közül válogatni, hiszen egy nagyobb vendégsereg leültetése más esetben gondot okozhat. Léteznek kihúzható asztalok is, melyek alapállapotban kis helyigényűek, de nagyobb társaság számára is megfelelővé lehet tenni őket, egyetlen mozdulattal.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek