Termék Szűrő
Kereső
Boltok listája
Elérhetőség
Árak
Utoljára megtekintett
Sajnos még nem tekintettél meg terméket.

Konyhabútor választék

Rendezés / Oldalszám: Mennyiség oldalanként:

Konyhabútor választék

A konyhabútor az egyik legalapvetőbb berendezésnek tekinthető, hiszen a konyhára szükség van a napi ételeink előállításához, mosogatáshoz, a reggeli kávénk megfőzéséhez és az ezekhez szükséges eszközeink tárolásához. Áruházaink konyhabútor kínálat terén jól felszereltek, számos különböző típusú, méretű, és megjelenésű darabot is megtalálhatnak nálunk.

A konyhabútoraink nagyrészt laminált faforgácslapból készülnek. A faforgácslapok olyan anyagok, melyekkel könnyű dolgozni és a fa jó tulajdonságaival rendelkeznek, ám természetes hibáival nem. A fa a nedvesség, a hőmérséklet hatására változik, korrodálódik, ám a 20. század új eljárásának következtében a fát elemi részecskékre bontották, majd ezeket újraagglomerálták, így egy hosszantartó, jó minőséget értek el a természetes hibák kiküszöbölésével. Az ilyen faforgácslapokból gyártott bútor ellenáll a hőingadozás a páratartalom okozta deformálódásnak, laminálásának köszönhetően nehezen gyullad meg és a nedvességet sem szívja magába. A konyhabútorok esetében e két tulajdonság különösen fontos.

A laminált faforgácslapokat még ellenállóbbá teszi a vákuumfólia vagy a legtöbb esetben használt élfólia, ABS élfólia. Ez a bevonat adja meg a bútor színét, ettől lesz fa hatása, ugyanakkor a díszmarás is egy közkedvelt felületkezelés. Az élfólia egy fahatású bevonat, melyet a nem megtörve, hanem éltől élig visznek fel. Ennek számos megjelenési formája létezik, így a faforgács cseresznyefának, diónak, fenyőnek is tűnhet. Bútoraink bevonata kiváló minőségű, ez hozzájárul tartósságukhoz. Az esztétikai minőséget fokozza, hogy a bútorok süllyesztett fejű forgácslap csavarral illeszthetők össze, melyek nem bontják meg a felületek egységességét.

A kis és nagy alapterületű konyhák tulajdonosai is megtalálják számításunkat kínálatunkban. Vannak egészen kevés elemből álló konyhabútoraink és sok elemből álló, duplamosogatós, nagy pultfelületű konyhablokkok is. A kisebb konyhabútorok nagy részéhez számos kiegészítő elem kapható, de ugyanúgy a nagyobbaknál is előfordul. A konyhabútorok egy része már a beépített mosogatóval kapható vagy extraként rendelhető hozzá, viszont sok esetben csak a hely van kialakítva, ahová beilleszthetjük mosogatótálcánkat. Sok extra is rendelhető, válaszható némely bútordarabhoz. Ilyen például a beépíthető LED világítás, evőeszköztartó, extra mosogatótálca vagy plusz fiókok, polcok. A különlegesebb bútorok esetében alaptartozékként is megjelenik a LED világítás, ami nem csak energiatakarékos, de hangulatos megoldás.

A megfelelő konyhabútor kiválasztásához sok szempontot kell figyelembe venni. A konyha méretét, a fényviszonyokat, a már meglévő bútorzatot és természetesen saját funkciókkal és kinézettel szembeni elvárásainkat. Egy kisméretű sötét konyhába a filigránabb, keskenyebb megoldások és a világos színek illenek, míg egy világos helyre betehető akár egy nagyon sötét felületű bútor is. A nagy konyhák esetében sokkal nagyobb a mozgásterünk, hiszen hely van bőven, nem probléma, ha a bútor egy kicsit összenyomja a teret. Akik a teljes berendezésüket cserélik le vagy új házukat rendezik be és nem egy már kialakított környezetbe kerül az új bútor, azok beszerezhetik meghatározó darabként is a konyhabútort, hiszen ha nagy felületet foglal, úgyis annak színe és formavilága lesz a meghatározó. A későbbiekben ehhez illő festést, étkezőgarnitúrát választva tökéletes lesz az összhatás. A már kialakított belsőknél figyelni kell arra, hogy stílusban megfelelő bútorral gazdagítsuk a látványt. Szerencsére a konyhabútor választék gazdag, mindenki megtalálhatja a konyhájába passzoló darabot.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek